• Volg CCM Software via Twitter
  • Volg CCM Software via Facebook

Hoe installeer ik een nieuw licentiebestand?

Licentie

Indien u van ons een nieuw licentiebestand per e-mail heeft ontvangen kunt u het licentiebestand terug vinden als bijlage in het e-mail bericht.
U kunt dit bestand het beste vanuit de e-mail (als bijlage) opslaan door in het menu (outlook) te kiezen voor 'Bijlagen opslaan'.

U kunt tijdens dit proces aangeven waar het bestand moet worden opgeslagen, kies dan voor de map waar de software is geïnstalleerd.
Dit kan bijvoorbeeld zijn: C:\Program Files\CCMPlanner.

Nadat u op OK heeft geklikt, zal uw e-mailprogramma vragen of het bestaande bestand overschreven moet worden, aangezien er al een bestand staat met dezelfde naam. Kies dan voor 'Ja'.
Indien u deze vraag, of een vraag met dezelfde strekking, niet heeft gekregen, dan heeft u hoogstwaarschijnlijk niet de juiste map aangewezen.

Mocht dit allemaal niet lukken, neem dan contact op met ons s.v.p.

Per mail : info@ccmsoftware.nl
Telefonisch: + 31 (0)70 396 5270
Per fax: + 31 (0)84 717 3208